Оферта No. 10321

128 EUR ( 250 BGN )

( 2.56 EUR / кв.м. )

отдава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:50 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10321
Отдава се под наем етаж от къща намиращ се в центъра на град Габрово в тих и спокоен район. Жилището се състои от входно антре, кухненски бокс, дневна, спалня и санитарен възел. Градината към имота допринася за уютната и приятна обстановка на всяко еднофамилно жилище.

При наемане на жилището се изисква една гаранционна вноска.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Петя Шумкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio