Оферта No. 10325

74000 EUR ( 144729 BGN )

( 116.54 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Казанлък Ползваема площ:140 кв.м. Земя:635 кв.м. Етаж:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10325
Продава се едноетажна къща на маза в град Павел баня. Имотът се намира, в близост до центъра на града на комуникативно и в същото време тихо място. Дворното място е с квадратура от 635 кв.м., а разгънатата застроена площ на къщата около 140 кв.м. На първия етаж/полувкопан/ има самостоятелна стая с кухненски бокс, санитарен възел и маза, а вътрешно стълбище със стоманобетонови елементи води до жилищният етаж, който разполага с трапезария и хол- преходни, спалня и антре. В двора има още няколко помощни постройки и кладенец. Отличен за строеж на семеен хотел и развиване на собствен бизнес. Разрешен е строеж на триетажна сграда с разгъната застроена площ от 900 кв. м.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio