Оферта No. 10346

94500 EUR ( 184823 BGN )

( 50.94 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:149 кв.м. Ползваема площ:240 кв.м. Земя:1855 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10346
Уникално предложение за продажба на недвижим имот, разположен в полите над Габровския балкан в подножието на ски - курорта "Узана". Невероятна гледка, гарнирана с чист и прохладен въздух през горещите дни и красота от снежната пелина, покриваща всичко наоколо през зимата. Населеното място е на 732 m надморска височина. Обслужва се от асфалтов път свързващ областния град с местността "Узана" /Географския център на България/, където целогодишно работят както хотели, така и планинарски хижи, а зимата са добре организирани ски зони за зимни спортове. Имотът е достъпен през цялото време на годината така, че може да се обитава постоянно. Може да служи и като и като къща за гост, което да гарантира доходи от почиващи и нормална въвзващаемост на инвестиция в него. Дворното място е с площ от 1855 кв.м, оградено, силно моделирано и терасирано за оформяне на няколко нива, като в най-горното е изградена през 2009 г. двуетажна масивна жилищна сграда и навес за лятно сервиране. Състои се от кухня, столова и дневна, които са функционално свързани и от които може да се излезе на барбекю и огромна панорамна тераса. Складовото и сервизното помещениея допълват първия етаж. Сградата разполага и с три спални, всяка от които с баня - тоалетна. Продава се напълно обзаведена и оборудвана, така както се вижда от приложения снимков материал.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio