Оферта No. 10380

65000 EUR ( 127127 BGN )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Дряново Ползваема площ:325 кв.м. Етаж:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10380
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага на Вашето внимание имот, отстоящ на 16 км от Габрово и на 5 км от Дряново на спокойно, живописно място, като в същото време с комуникативна локация. Достъп по асфалтиран път. В близост са магазини,медицински център,детска градина, поща, ЖП гара,река и извор. Къщата е ново строителство, но необитавана от известно време, което предполага извършването на козметичен ремонт. Застроената площ на сутерена е 166,95 кв.м., ЗП на първи етаж- 73.38 кв.м., ЗП на втори етаж 84.83 кв.м .

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio