Оферта No. 10381

48573 EUR ( 94999 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:107 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Спални:2 Тераси:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10381
Предлага се за продажба ТРИСПАЛЕН апартамент в ТОП центъра на града. Жилището е с площ 107 кв.м., като разполага с: всекидневна с тераса, спалня с тераса, две преходни стаи, баня и тоалетна в отделни помещения. Апартамента е на втори жилищен етаж с над тавански помещения над него, среден. Подменена дограма, подови настилки теракот и ламинат. В добро състояние, като с минимална инвестиция може да се обитава. Към апартамента има прилежащ от 35 кв м , който е обособен в жилище за живеене: състоящ се от дневна, спалня и санитарен възел.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, интернет връзка, телефон

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio