Оферта No. 10424

46017 EUR ( 90000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:86 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10424
Предлагаме на Вашето внимание ДВУСПАЛЕН апартамент в ТОП центъра на град Габрово. Имотът се намира на пешеходната зона, в близост до паркинг, среден етаж- трети. Апартамента разполага с всекидневна с преход към спалня, кухня, втора спалня, санитарен възел, голям дрешник и склад в антрето, всичко на чиста жилищна площ от 86 кв.м. Принадлежащо избено помещение от 12 кв.м.

Предимствата на имота: местоположение, изложение, функционалност и годишна доходност от около 6%.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, климатик, телефон, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio