Оферта No. 10425

77 EUR ( 151 BGN )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:7 Спални:1 Тераси:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10425
Агенция за недвижими имоти "Регент" отдава под наем едноспален апартамент намиращ се в района на квартал Сирмани. Жилището се състои от входно предверие разпределящо към кухня с трапезария, спалня от която се излиза на просторна тераса разкриваща прекрасна гледка и санитарен възел. Апартамента е оборудван със всички електроуреди без телевизор.

При наемане на имота се изисква една гаранционна вноска.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio