Оферта No. 10434

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 168.56 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:91 кв.м. Ползваема площ:91 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10434
Обявеният за продажба имот се намира в централната част на град Габрово, построен върху парцел с обща площ от 3294 кв.м, представляващ две сгради, едната едноетажна с пплощ от 31 кв.м., а другата двуетажна с площ от по 30 кв.м. на етаж, заедно с отстъпеното право на строеж върху земята. Едноетажната сграда е снабдена с партида за трифазен ток и е разделена на три клетки.На първият етаж на двуетажната сграда има две помещения, а на втория един офис с помощно помещение и санитарен възел.Имотът е в добро общо състояние.Подходящ е за малко производство или склад.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, трифазен ток, WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio