Оферта No. 10435

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 10.08 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Земя:1014 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10435
Агенция "РЕГЕНТ"предлага на вашето внимание недвижим имот на 22 км. от град Севлиево. Районът е известен със красивата природа и чистият въздух. Достъпът до имотът е по асфалтов път удобен за ползване целогодишно. Недвижимият имот се нахожда в центъра на селото с добре поддържан ограден с телена ограда терасовиден с лек наклон на изток двор от 1014кв.м., заедно с построена в него масивна жилищна еднофамилна сграда и стопанска постройка. Жилищната сграда се състои от :Сутеренен етаж, който включва :спалня, кухня, баня, избени помещения. Първият етаж включва: две спални, хол, всекидневна и кухня. От кухнята има излаз на хубава широка тераса, от където се разкрива живописната гледка на Балканът, там човек може да релаксира и пие сутрешното си кафе. В дворното място е изградена стопанска постройка и има засадени овощни дървета и лози.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio