Оферта No. 10462

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 243.48 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Трявна

Община Трявна Площ:147 кв.м. Ползваема площ:147 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10462
Продава двуетажна масивна жилищна сграда - къща близнак находяща се в широк център на гр.Трявна в близост до стадиона. Дворното място е в идеални части цялото с площ 600 кв.м, към имота принадлежи Гараж с площ 22 кв.м, и Лятна кухня с площ 39 кв.м. Жилището има нужда от освежаващи ремонтни дейности и осъвременяване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio