Оферта No. 10477

62000 EUR ( 121260 BGN )

продава: къща, гр.Априлци

Община Априлци Ползваема площ:101 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10477
Обект на продажба е двуетажна масивна къща в един от кварталите на гр. Априлци- кв. Острец. В района е много добре развит селския и еко туризъм, като много от къщите за гости в района са изградени по европроекти. Априлци дава възможност за активен отдих и почивка, като предлага красива природа, интересни обекти за посещение, като девическия манастир "Света Троица", църквата " Свети Никола", няколко експозиции и музеи, природонаучния музей в с. Черни Осъм, Троянския манастир. От тук тръгват множество пътеки за връх Марагидик, връх Ботев, масива Триглав.

Къщата е построена през 1979 г, но основно реновирана през 2015г. На първи етаж разполага с: столова и дневна, кухненски бокс, баня с тоалетна, стълбище за втори етаж и навес-барбекю.

Втори етаж: три спални от които едната е с едно легло.

Имотът е в регулация, водоснабден и електрифициран.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio