Оферта No. 10486

16873 EUR ( 33000 BGN )

продава: апартамент, 40 km от общ. център

Община Севлиево Чиста жил.площ:89 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:1 Спални:3 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10486
Агенция "РЕГЕНТ" предлага на вашето внимание апартамент в центъра на село Кръвеник. Имотът се нахожда на централно място около него има красива панорамна гледка. В районът все повече се развива селският туризъм. В близост са магазини и кметството. Недвижимият имот се състои от: две спални, дневна, кухня-столова, баня, тоалетна, килер, коридор и три тераси. Към

имотът има прилежащо избено помещение от 12кв. м. и таванско помещение от 17 кв. м. Апартаментът е добре поддържан стените и таваните са шпакловани и боядисани с латекс, коридорът и кухнята е с терикот, едната спалня е със PVC дограма и ламинат. Имотът има добър потенциал за бъдеща инвестиция тъй като районът е с хубав чист въздух, красива природа има условия за целогодишно ползване. Достъпът е по удобен асфалтов път.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Семра Юнузова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio