Оферта No. 10515

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 79.89 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:193 кв.м. Ползваема площ:193 кв.м. Земя:480 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10515
Предлагаме на Вашето внимание изключителен имот, попадащ в един от най - предпочитаните квартали на гр.Габрово - Баждар. . Представлява двуетажна масивна жилищна сграда със застроена площ 84.40 кв.м. и гараж с площ от 24.47 кв.м. Първият етаж разполага с едно избено помещение, две стаи, баня и тоалетна. До вторият етаж се стига чрез вътрешно стълбище. там са разположени голям вестибюл с тераса към него, който разпределя до две спални, дневна с кухня към нея и килер.Килерът се намира точно над банята и тоалетната на I- вия етаж и лесно би станал в сервизно помещение за II- я етаж. Къщата е конструктивно много добре и се нуждае само от осъвременяване.Тя е построена с отстъпено право върху държавен терен, целият с площ от 480 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio