Оферта No. 10530

12271 EUR ( 24000 BGN )

( 2.92 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:4200 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10530
Продава УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ в село Поповци. Парцелът е с площ 2800 кв.м, като към него се продава и още един имот от 1400 кв.м. Подходящи за жилищно строителство. Района е застроен предимно от еднофамилни жилищни сгради, които се обитават, както целогодишно така и сезонно. Добър достъп, редовно почистване на пътната настилка през зимния период.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio