Оферта No. 10547

90000 EUR ( 176022 BGN )

продава: къща, гр.Дряново

Община Дряново Ползваема площ:168 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10547
Продава се къща в град Дряново. Къщата е монолитно строителство, на два етажа в парцел от 700 кв.м. Сградата е строена 70те години. Разпределението е следното:

Сутерен-мазе, стая и кухня

Първи етаж- черна кухня , всекидневна и две спални

Втори етаж- Черна кухня, всекидневна, две спални, две тераси. Подменена дограма на втория жилищен етаж. Подови настилки ламинат и дюшеме. Всеки етаж е със ЗП 84 кв.м. Два гаража. Изолация и сайдинг панели. Локално отопление. Голямо подпокривно пространство.

Възможна е замяна за апартамент в Габрово или Дряново с доплащане!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio