Оферта No. 10578

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 269.11 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10578
Предлагаме на Вашето внимание двуспален апартамент в кв. Дядо Дянко с площ 76.35 кв.м. Жилището се състои от антре, кухненски бокс, всекидневна с тераса, детска спалня, родителска спалня, баня с тоалетна. Към жилището прилежи маза. Слънчев и лесно достъпен апартамент. Заповядайте на оглед: 0887 60 23 24
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio