Оферта No. 10601

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 230.08 EUR / кв.м. )

продава: къща,

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10601
Населеното място, в което се намира продавания имот отстои на 14,6 км от Габрово, на 33 км от Велико Търново, на 218 км от София и на 255 км от Варна. Намира се на 460 m надморска височина. Едно прекрасно място както за целогодишно обитаване, така и за почивка през уикенда или ваканцията.Предлагаме изключително кокетна къща на два етажа с голям тавански етаж. Имота е изцяло с стоманобетона конструкция. Първо ниво разполага с две стаи ,килер, баня и тоалетна птделно . Вътрешно стълбище ни отвежда до второ ниво , което разполага с кухненски бокс всекидневна с тераса една спалня с тераса към нея. До таванското помещение се стига с вътрешна стълба кадето има обособени две стаи. Имта е в добро състояние и може да се обитава без особедни вложения. Достъпа е до асвалтов път. За повече информация и оглед на имота 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio