Оферта No. 10607

59000 EUR ( 115392 BGN )

( 395.97 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:139 кв.м. Земя:149 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10607
Агенция "РЕГЕНТ" предлага на вашето внимание ЕТАЖ ОТ КЪЩА в близост до центъра на град Севлиево. Недвижимият имот се нахожда в тиха и спокойна улица, в близост са детска градина , училище, "ПАРК КАЗАРМИТЕ", вериги магазини. Имотът е със самостоятелен вход с малко кокетно дворче, където има лятна постройка и гараж. Етажът е газифициран изцяло, подменена е ВИК системата, навсякъде е с PVC дограма с трикамерен стъклопакет, подът е с ламиран паркет и дюшаме, стените са латексово боядисани и с тапети. Имотът се състои от: две спални, дневна, кухненски бокс, коридор, мокро помещение, баня и тоалетна. Към него има и прилежащ сутерен състоящ се от 3 помещения, баня и тоалетна. В дворът лятната постройка, може да се използва както за барбекю така и за развиване на търговска дейност.Недвижимият имот е в добро състояние след ремонт и се продава с обзавеждането.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio