Оферта No. 10636

30678 EUR ( 60000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:96 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10636
Обект на продажба е ТРЕТИ ЕТАЖ от триетажна жилищна сграда с магазин в ТОП центъра на Габрово. Мястото е изключително атрактивно и познато като кв. "Шести участък". На минута е главната търговска улица, старата част на града, училище, пазар,магазини, банки и институции. Имотът представлява апартамент състоящ се от антре, просторна трапезария с кухненски бокс и склад, две самостоятелни просторни стаи, санитарен възел, тераса, килер. Жилището е просторно и позволява преустройство в четиристаен. Най- голямата стая-ъглова и светла, може да бъде направена на спалня с кабинет. Единствено жилище на етаж. Прилежаща маза и ид.част от таван и общи части на сградата и дворното място.Площ на жилището по документ за собственост- 96 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio