Оферта No. 10639

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 14.84 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:758 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10639
Предлагаме на Вашето внимание два съседни (граничещи) парцела с обща площ 758 кв.м. и правилна форма. Имотът граничи с асфалтирана улица, канализация, електричество, ВиК. Местоположението е комуникативно и в същото време тихи, спокойно и "зелено". На юг парцелът граничи с гориста местност. Идеален за еднофамилна къща.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
канализация, вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio