Оферта No. 1067

20963 EUR ( 40999 BGN )

( 291.15 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:72 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1067
Предлагаме за продажба недвижим имот, който попада в полите габровския Соколски манастир. Близостта до града и в същото време спокойствието и чистия въздух правят имота възможен както за почивка, ката и за постоянно обитаване. Представлява поземлен имот с площ от 174 кв.м., заедно с построените в него двуетажна паянтова жилищна сграда със ЗП от 72кв.м. Разположение на помещенията в къщата: - първи етаж: механа, баня и отделна тоалетна,

- втори етаж: входно помещение (коридор), кухня, трапезария, две спални, складово помещение, голяма тераса. В имота е изградена и едноетажна масивна сграда лятна кухня със сушина със ЗП от 30кв.м. Подходът към имотът е от асфалтов път.В къщата има ток, вода от централен водопровод. В района има покритие за GSM.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, телефон

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio