Оферта No. 10675

350000 EUR ( 684530 BGN )

( 813.95 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Земя:430 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10675
Имаме удоволствието да предложим на вниманието Ви за продажба или под наем един впечатляващ имот в идеалния център на град Габрово. Представяме Ви великолепна аристократична къща със застроена площ 175 кв.м., разгъната застроена площ 700 кв.м., застрояване на четири нива и прилежаща земя 432 кв.м. Фасадата е автентична с характерните фризове, колонади и фронтон от началото на миналия век. Таваните са с орнаменти и височина от 3,50 м., което придава обемност и въздух, характерни за аристократичните постройки. Настилките са гранитогрес и ламинат, а стълбището впечатлява със своята архитектура, стъклен витраж и ажурен парапет. Къщата е напълно обезопасена, с охранителна инсталация и система за пожароизвестяване. Имотът разполага с облагороден заден двор с масивна и ажурна ограда, с места за паркиране и евентуално обслужване и зидове от 60см., осигуряващи естествена климатизация. Къщата е подходяща за банков или друг офис, търговско или фирмено представителство, медицински или културен център, художествена галерия и др. Ако това предложение представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884119159, който ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши запитвания.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio