Оферта No. 10720

290000 EUR ( 567182 BGN )

( 49.15 EUR / кв.м. )

продава: помещение, 100 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1200 кв.м. Ползваема площ:700 кв.м. Земя:5900 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10720
Предлагаме на Вашето внимание работещо предприятие - фабрика за производство на еко - пелети с капацитет 800 кг./час. В цената са включени както земя и сграден фонд, така и наличното оборудване и автомобилен парк. Водоснабдяването е посредство два източника - централен водопроводо и собствен сондаж. В сградата освен работни площи, са организирани офиси, съблекалния за персонал, стая за почивка, санирани възли и др.Осигурени са доставчици на суровина, обучен персонал, шофьор, крайни клиенти за готовата продукция. Електричество - възможна е доставка на около 500 kW.

Движимото имущество се състои от:

1. Сушилня с генератор два циклона, сито, дробилка, пулт за управление, автоматичен шнек

2. 2 броя БИМЕТА (пелет преса) - всяка с шнек, вибросито, аспирация

3. Пакетираща машина с производителност 3 тона на час ( 12 програми)

4. Кран

5. Дробилка - дискова

6. OPEL OMEGA - лек автомобил с двигател BMW

7. Лентови транспортери - 3 броя (3 метра, 4 метра, 6 метра)

8. Компресори - 3 броя ( бутилки от 50 литра, 100 литра и 750 литра)

9. Камион "IVEKO" - 10 т.

10. Мотокар - товароподемност 5 тона и височина на повдигане до 5 метра

11. Други, по-малокалибрени машини, пособия и инструменти
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, трифазен ток, WC, вход за зареждане, оборудване

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio