Оферта No. 10747

150000 EUR ( 293370 BGN )

( 265.02 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Дряново,

Община Дряново Площ:566 кв.м. Строит. система:метална
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10747
Недвижими имоти "Регент" продава промишлен имот в гр.Дряново. Сградата е новоизградена отговаряща на всички съвременни изисквания, представлява метална конструкция тип "Ригел" със стенни и покривни изолационни панели със застроена площ 566 кв.м, в която са обособени еднопространствена производствена част със светла височина 5,60м и административно-битови помещения - офиси, съблекални, санитарни възли, стая за почивка. Подови настилки с шлайфан бетон, теракота в офиси и битови помещения. Отоплението е с климатици. Имотът разполага със собствен трафопост 100kVA. Теренът е с площ около 13 дка, равен, позволяващ допълнително застрояване и развитие, с много добра транспортна достъпност и лице около 70 м към път с асфалтова настилка.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio