Оферта No. 10750

163616 EUR ( 320000 BGN )

( 13.09 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, ,

Община Дряново Площ:12500 кв.м. Ползваема площ:1200 кв.м. Земя:12500 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10750
Обект на продажба е промишлен имот, който отстои на 14км от гр.Габрово и 10км от гр.Дряново. Централизирано отопление на цялата сграда чрез котел на дърва. Работните помещения са оборудвани с отоплителни тела тип духалки, а битовите помещения със стенни радиатори;

Собствен трафопост с мощност 240 kW;

Санирана и обновена сграда, сменен покрив с термопанели и 10 см. фибран на външните стени за максимална енергийна ефективност;

Генераторно аварийно захранване с мощност 10 kW;

Подвижен релсов телфер 10 тона;

3 камерна ПВЦ дограма;

Система за видеонаблюдение с 20 камери и записващо устройство;

Система за противопожарно известяване;

СОТ;

- ВИК инсталация;

Преходен имот с два главни входа;

Лиценз и всички разрешителни за дървопреработвателно предприятие;

Радио управляеми ролетни врати.

Машини: Абрихт, циркуляр, фреза, четиристрамка, винтов и цилиндров компресор, бормашини и много други. Палетни колички, работни колички, помощни маси и др.

Попада в селски район. Локацията и статута отговарят на изискванията за мярки за финансиране по програмата за селски райони, Мярка 4.1, 4.2 и др.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio