Оферта No. 10762

105000 EUR ( 205359 BGN )

( 1206.90 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:87 кв.м. Чиста жил.площ:87 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10762
Предложениият имот попада в района на кв Лъката в близост до МВР Габрово , спортна зала Орловец отлична локация. Ситуиран е на втори жилищен етаж, който е един от най-предпочитаните. Изложението е изток-запад. Разполага с голяма кухня трапезария и хол в едно помещение, мокро помещение , тоалетна , баня, две спални всяка с тераса. Коридора е с венецианска мазилка, луксозно изпълнена баня с тоалетна, напълно завършена и оборудвана кухня/ модел Glosy/ с уреди от висок клас/Gorenie/, лед осветление в апартамента.Отоплението е решено с висок клас климатици LG.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, лукс, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio