Оферта No. 10781

5113 EUR ( 10000 BGN )

( 28.41 EUR / кв.м. )

продава: къща, 13 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:150 кв.м. Земя:180 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10781
Предложения за продажба имот представлява къща разположена в тихо планинско село на 12 км. от гр.Габрово под Витата Стена селото е много спокойно с регулярен транспорт . Дворното място е 1800кв.м., съгласно притежавания документ за собственост. В него къща- на два етажа Паянтова с площ 60 кв.м сайвант-плевня и лятна кухня с площ 32 кв.м . Къщата е в лошо състояние не е обитавана и не е годна да се живее. Необходими са ремонтни дейности или използването на петното за застрояване. Трифазен ток ВиК активни партиди.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio