Оферта No. 10782

12527 EUR ( 24500 BGN )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:46 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10782
Ексклузивна Оферта .Ако харесвате независимия живот и уюта вижте това предложение за продажба къща в полите на Стара планина и Габровския Балкан в спокойно селце на 7 км в посока Узана. Къщата е едноетажна с застроена площ 46 кв.м с повдигнато подпокривно пространство. Дворното място е 720 кв.м. Имота е реновиран преди няколко години , с подмяна на настилки боядисване и реставрация на ламперията. Разполага с кухненски бокс всекидневна (хол) , една спалян и санитарен възел. Има поставени външни щори и започната веранда барбекю. Подходящ имот и за целогодишно обитаване.Предлага се с част от обзавеждането. Ако желаете оглед на имота 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio