Оферта No. 10792

7041 EUR ( 13771 BGN )

( 4.60 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1530 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10792
Предлагаме за продажба Урегулиран поземлен имот от 1530кв. м., в с. Богатово. Теренът е равен, незастроен с лице към пътя. Имотът се нахожда на изток от центъра на селото. Мястото е подходящо за строеж на еднофамилна жилищна сграда. В съседство наличие на комуникации: В и К, енерго снабдяване, канализация. Достъпът е по асфалтов път, който е в добро състояние. Районът е добър за целогодишно обитаване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
канализация, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio