Оферта No. 10808

75000 EUR ( 146685 BGN )

( 524.48 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:143 кв.м. Ползваема площ:143 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10808
Имаме удоволствието да ви предложим търговски обект за продажба подходящ за офис лекарски кабинет или - магазин на партерно ниво с вход откъм улица, който попада в една обособила се търговска зона на града. Характерно за тази зона е, че свързва идеалният център с Домът на Хумора и сатирата и Спортна зала "Орловец". Пътникопотока на ден достига до 2000 човека. Една от най - силните търговски части за момента. Магазинът е разположен на две нива с обща площ от 143 кв.м. като всяко ниво разполага с отделен самостоятелен вход. Първото ниво е с лице към главна улица, състои се от търговска част и санитарен възел и е с площ ит 100 кв.м. Второто ниво е с лице към ул. "Епископ Софроний", състои се от търговска площ и санитарен възел. Обявената цена е без ДДС. Ако желаете оглед на имота или повече информация 0884119159 Цветомир Йовчев.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio