Оферта No. 10848

14470 EUR ( 28300 BGN )

( 7.66 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Радичевец

Община Габрово Площ:1888 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10848
Предлагаме за продажба парцел над ПМГ "Иван Гюзелев" предвиден за жилищно строителство. Имота е изцяло със североизточно изложение. В частта от към улицата е равнинен а след това с денивелация в северна посока. Районът е с изградена водопроводна и електрическа мрежи. Достъпът до обекта се осъществява посредством път с асфалтова настилка.

Предимства- желан район, подходящ за построяването на уютна еднофамилна къща за целогодишна обитаване.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
стръмен, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio