Оферта No. 10875

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 199.72 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:64 кв.м. Ползваема площ:128 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10875
Предлагем на Вашето внимание двуетажа къща в с. Копчелии със застроена площ 64 кв.м. Започнат е ремонт, което се изразява в отливане на бетонни плочи в част от стаите между двата етажа. Къщата разполага с голям гараж с канал. Имотът е електрифициран и водоснабден. Дворното място е с площ от 1560 кв.м. и е с целодневно слънцегреене. Достъпът до имота е по асфалтирана улица. Селото е с подменена електропреносна мрежа от Февруари 2018 г. Бърз достъп до Габрово, Боженци , Дряново и подхода за Шипка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio