Оферта No. 10900

25000 EUR ( 48895 BGN )

( 23.02 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:90 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Земя:1086 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10900
Имаме удоволствието да ви предложим 100 годишен имот построена 1877 година .Агенция Регент предлага за продажба къща в подножието на балкана в близост до етнографски музей Етъра. Имотът е подходящ както за почивка така и за целогодишно обитаване. Първи етаж разполага с голяма механа с кухненски кът. Вторият етаж разполага с чардак , три стаи и санитарен възел. Къщата е с подменена дограма с дървен стъклопакет.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio