Оферта No. 10915

153 EUR ( 299 BGN )

( 2.01 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Тераси:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10915
Отдава се тристаен апартамент, подходящ и за по-малко и по-голямо семейство, в близост до детска градина, училище, денонощен магазин.Жилището е отремонтирано, с подменена дограма, външна топлоизолация, оборудвано и обзаведено с всичко от първа необходимост.Отоплението е с електричество, като има инсталиран един инверторен климатик в хола и два конвектора в спалните.При наемане се изискват две депозитни вноски.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio