Оферта No. 10925

1400000 EUR ( 2738120 BGN )

( 27.34 EUR / кв.м. )

продава: помещение, ,

Община Габрово Площ:51200 кв.м. Ползваема площ:51200 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10925
Обект на продажба е бивш завод на 17км. от гр.Габрово с функционираща железопътна гара по линията Горна Оряховица- Стара Загора с леснодостъпен изходен пункт. Инфраструктурата в обекта е в много добро състояние, отлично поддържана вертикална планировка, достъп за маневриране на големи транспортни средства. Площта на целият имот е 51.200кв.м. В него има застроени- администрация, гаражни клетки, магазин, сладови и работни помещения, козлови кран и собствен трафопост с мощност 1.5 мегават.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio