Оферта No. 10951

75000 EUR ( 146685 BGN )

( 663.72 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:113 кв.м. Чиста жил.площ:89 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10951
Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент, ново строителство, в тих и спокоен квартал, с чудесна панорама - кв. Тлъчници. Жилището е на втори етаж с източно изложение и съдържа: Голяма всекидневна ,две спални , мокро помещение.Отоплението е решено с локално отопление на пелети и климатици. Продава се с цялото оборудване видно от снимковия материал. Ако желаете оглед на имота или ви е необходима повече информация 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio