Оферта No. 10957

69900 EUR ( 136710 BGN )

( 268.85 EUR / кв.м. )

продава: заведение, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:260 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10957
Ексклузивна оферта.Имате намерение да стартирате свой ??собствен бизнес? Може би не сте решили все още какво точно ще правите, но сте сигурни, че искате да започнете свой ??собствен бизнес. Ние имаме идея за Вас.

Агенция за Недвижими имоти „Регент“ ООД Ви представя уникалната възможност за стартиране на собствен бизнес. Най-важният етап от стартирането на бизнес е наличието на добра идея, затова ние Ви предлагаме идея с развита бизнес схема.

Скоро открит и бързо наложил се работещ пиано-бар и парти клуб в гр.Габрово, известен със стилен интериор, конкуриращ се с най-добрите заведения в България. Направен изцяло с идеята за купон, релакс и удоволствие. Качествено изработен с пространство и капацитет за над повече от сто и педесет седящи места, удобно настанени в комфортна атмосфера.

Брандът се продава с оборудването и договорите за наем.

Цената е за бизнеса.

Стартирането на собствен бизнес ще промени живота Ви. Ако желаете оглед на имота 0884119159 Цветомир Йовчев.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio