Оферта No. 10969

349999 EUR ( 684528 BGN )

( 58.78 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:5954 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10969
Предлагаме за продажба отличен инвестиционен имот- промишлено помещение в гр. Габрово. Леснодостъпно местоположение с уредена инфраструктура подход за тежкотоварни средства директно от главен път. Имотът предлага- земя с площ от 5954кв.м и построените в него сгради 1453 кв.м Помещенията са еднопространствени има и администрация. Отлична възможност за развитие на бизнес и инвестиция.

Ако желаете оглед на имота или Ви е нужна повече информация- 0884 119 159 Цветомир Йовчев.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio