Оферта No. 10971

85000 EUR ( 166243 BGN )

( 107.32 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:75 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Земя:792 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10971
Ексклузивна оферта. Регент предлага на Вашето внимание двуетажна масивна къща - ново строителство в атрактивния квартал Трендафил 2. Имотът е с откриваща се панорамна гледка към Стара планина и южно изложение. Построена е през 2017 година с високо качествени материали. Вътрешното разпределение е : 1-ви етаж- антре, дневна+трапезария+кухня едно общо пространство, WC, мокро помещение, килер/ изба, и веранда; 2-ри етаж- стълбище, коридор, спалня 1, спалня 2, спалня 3+ голям дрешник, баня/WC и две тераси. В имота са налични ток, вода и канал.

Дворът е с площ 792 кв. м. с южно изложение. Заедно със съседните два имота може да се обособи като затворен комплекс. Ако желаете оглед на имота 088419159 Цветомир Йовчев.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio