Оферта No. 10978

11249 EUR ( 22001 BGN )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:62 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10978
Продава се САМОСТОЯТЕЛНО ЖИЛИЩЕ на ул."Цанко Церковски" в гр. Габрово, представляващо първи етаж от двуетажна жилищна сграда. Апартаментът е със самостоятелен вход и разполага с антре, стая, кухня, баня и тоалетна, коридор и принадлежащо избено помещение. Чистата жилищна площ е 62 кв.м. Подменена дограма. Има нужда от ремонт. Имотът е подходящ за инвестиция с цел отдаване под наем. Доходност от 6 %.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio