Оферта No. 10979

47551 EUR ( 93000 BGN )

( 93.05 EUR / кв.м. )

продава: склад, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:511 кв.м. Строит. система:метална
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10979
Обект на продажба е склад с с извита метална конструкция, с размери 14.5м ширина и 35.5м дълбочина. Имотът е в транспортнодостъпен район, а самия достъп е по асвалтов път. Представлява две големи халета с три входа, височина 6 м и под от гладък бетон. Складът е електрифициран и водоснабден.Цената е без ДДС

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Йоана Йовчева

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio