Оферта No. 10981

153390 EUR ( 300000 BGN )

( 128.79 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:1191 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10981
Продава се промишлено помещение с площ от 1191 кв.м., в района на кв.Шиваров мост, район с добре развита и организирана инфраструктура.Конструкцията е монолитна с бетонни колони и под от гладък бетон. От едната си страна имотът граничи и с главен булевард.Освен работното помещение тук са организирани няколко по-малки такива, както и отделен склад със самостоятелен вход.Имотът е електрифициран и водоснабден.Добро състояние!Цената е без ДДС

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio