Оферта No. 10989

256 EUR ( 501 BGN )

( 5.69 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:45 кв.м. Ползваема площ:45 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10989
Отдава се търговска площ в центъра на гр.Габрово. В близост е административния център на града - Община Габрово, ГРС, Областна администрация Габрово, както и множество банкови институции.Магазинът е с лице 10 м към главна улица. Подменени са дограмата и подовата настилка.Помещението е еднопространствено със складова част и вход за зареждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, вход за зареждане, WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio