Оферта No. 11013

66469 EUR ( 130000 BGN )

( 568.11 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:117 кв.м. Чиста жил.площ:108 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11013
Агенция за недвижими имоти "Регент" , предлага на вниманието ви атрактивен имот в сграда ново строителство намираща се в идеалния център на град Габрово.

Жилището е с отделен вход към сградата и представлява целия първи етаж. Възможност за направа на реконструкции и преорганизиране на помещенията.

Под - замазка, стени - шпакловка, вътрешна топлоизолация включително и на пода, PVC дограма.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio