Оферта No. 11021

143164 EUR ( 280000 BGN )

( 188.37 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Севлиево, ЖК `Запад`

Община Севлиево Площ:760 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11021
Продава промишлен имот в гр. Севлиево с много добра локация и транспортна достъпност в близост до главен път Севлиево - София. Имотът включва дворно място с площ 1920 кв.м, равно с асфалтова настилка, оградено. В имота са построени две масивни промишлени сгради, едната с площ 600 кв.м включваща три офиса, санитарни възли, съблекални, две производствени и складови помещения. Втората сграда е с площ 160 кв.м. - ремонтна работилница, състояща се от работно помещение, санитарен възел и съблекалня. Подови настилки с шлайфан бетон в работни помещения, теракота в офиси. Дограмата е ПВЦ стъклопакет. Отоплението е на газ. Възможно е отдаване под наем на целия имот.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Добри Господинов

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio