Оферта No. 11030

46500 EUR ( 90945 BGN )

( 540.70 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:86 кв.м. Ползваема площ:85 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11030
Обект на продажба е ОФИС в луксозна бизнес сграда в центъра на града. Сградата е въведена в експлоатация през 2008г с луксозно изпълнени общи части, хидравличен асансьор, охрана, окабеляване-интернет, кабелна телевизия, телефони, интернет,паркинг. Офисът е с площ 85 кв.м. и разполага с две просторни работни помещения, които са изключително светли и слънчеви с големи прозорци тип"френски", вертикални текстилни щори, окачени тавани и осветителни тела, климатици и допълнителни конвекторни тела за отопление и в двете помещения. Офисът разполага още с оборудвана кухня, санитарен възел и складово помещение. Подовите настилки са гранитогрес, блиндирана входна врата, видеонаблюдение, алуминиева дограма, латексово боядисване, нови ел. и вик инсталации. Продава се напълно обзаведен, готов за нанасяне!

Офертната цена е промоционална със срок до 30.09.2020г. След тази дата цената ще бъде 59 000 EUR.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, охрана, паркинг, телефон, интернет връзка, административна сграда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio