Оферта No. 11046

350000 EUR ( 684530 BGN )

( 411.76 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:850 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11046
Агенция за недвижими имоти „Регент“ представя семеен хотел в покрайнините на гр. Габрово - намира се на 7км южно от града, който е географският център на България. Комплексът е разположен в живописната среда в полите на Стара планина, в близост до река Сивек и архитектурно етнографски музей „Етър“, който е първият по рода си музей в България. Пътят към Музея на открито предлага комфорт в автентична атмосфера през цялата година. Други туристически дестинации в близост са Соколски манастир, Дом на Хумора и сатирата, месността Узана, Боженци.Локацията позволява организирането на походи в планината и осигурява всички условия за целогодишен отдих, далеч от градския шум, съчетан с автентичната атмосфера на българското Възраждане.Хотелът има капацитет от 22 легла, които са разпределени в следните стаи: два апартамента (4 човека), две тройни стаи (3 човека) и пет двойни стаи (2 човека). Всички стаи разполагат със самостоятелни санитарни помещения и тераса.2-звездният хотел Ви посреща с комфорт и удобство като преглага - паркинг, гараж, спа, детски кът, лятна градина, бар и ресторант-механа.Предлагаме Ви за продажба развит комплеск с утвърдено име и постоянни клиенти.Предимствата на имота са локацията, наложеното качеството и утвърденото име.При нужда от повече информация и оглед на имота- 0884 119 159 Цветомир Йовчев

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio