Оферта No. 1106

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 7.12 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:86 кв.м. Ползваема площ:176 кв.м. Земя:2515 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1106
Селото се намира на 6 км. от Габрово в планински, екологично чист и живописен район с панорамна гледка.Предлагания имот се състои от дворно място с площ - 2515 кв.м, заедно с построените в него Двуетажна масивна жилищна сграда със застроена площ 88 кв.м, лятна кухня и стопански постройки. Къщата е с два самостоятелни входа с възможност за обитаване от две домакинства. Покривът е ремонтиран изцяло през 2018г. Възможни са преговори или бартер!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio