Оферта No. 11066

4602 EUR ( 9001 BGN )

( 3.83 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:30 кв.м. Земя:1200 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11066
Агенция "РЕГЕНТ" предлага на вашето внимание поземлен имот от 1200кв.м и построената в него едноетажна жилищна сграда със застроена площ от 30 кв.м., състояща се от 2 стаи се в месността "Крушевски баир".Достъпът до имота е по асфалтов път, има резервоар за вода в непосредствена близост има ток, вода. Мястото е хубаво равнино подходящо е и за целогодишно обитаване, предвид близостта до града.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio