Оферта No. 11078

291441 EUR ( 570000 BGN )

( 22.59 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:12902 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11078
Обект на продажба е фабричен имот с построените в него сгради , на два етажа с ЗП785 м2, състояща се от два етажа , втора сграда с площ 585 и администрация с площ от 200 кв.м . Сградите са разположени върху парцел с площ от 12902 кв. м. Парцелът е с отлично местонахождение в гр. Габрово в близост до централната част на града, на главен път за бъдещия тунел под връх Шипка. . Строителството на сградите е монолитно, железобетонни колони и плочи, което позволява разполагането на тежки машини и съоръжения. . Сградите се нуждаят от осъвременяване на лицевата част, отвътре е в добро състояние, подходящи са за, складова и производствена дейност. Собствен Трафопост .Върху имота няма ДДС. Ако желаете оглед или повече информация за обекта не се колебайте да се свържете с нас.0884119159 Цветомир Йовчев.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio